Bare så uheldigt.

Hej.

Jeg står og skal på ferie om mindre en 14 dage i Thailand. Jeg har været der et par gange før og har altid valgt at tage det samme sted hen hver gang. Det sted som virkelig appellerer til mig hedder Pine Bungalows og ligger i Krabi. Da jeg har kommet der i flere år, så er jeg virkelig blevet en del af den store familie der arbejder og driver stedet. Nå – men mit problem opstod i går, da min hankat kom hjem med to store flænger på koppen. Den ene sad, heldigvis, over det ene øje og den anden på bagpartiet af ham. Begge var så dybe, at der skulle gøres noget ved det. I dag måtte jeg så til at finde en Dyreklinik i København, som kan lappe ham sammen. Han skal efterfølgende til tjek en uge efter og det er lige at jeg kan nå det inden afgang. Men det er bare så ærveligt, for jeg er ikke meget for at overlade ham til andre i den tilstand.

Hilsen Kim.