En rigtig dygtig isolatør kommer snart her

Vi midstede godt nok mange penge i vinters fordi at vores hus ikke var ordentligt isoleret, og derfor er det sådan, at jeg har besluttet mig for, at huset skal isoleres, og så har jeg ringet til en isolatør fra Skanderborg, som du kan finde herinde. Det bliver bare godt, og jeg kan slet ikke vente med at vi skal til at have vinter igen, så jeg kan finde ud af hvor godt det er isoleret. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert.

Nu vil jeg løbe mig en tur, for det er ngoet, som jeg så godt kan lide, at det gør helt ondt. Jeg elsker virkelig t løbe, og jeg kan simpelthen ikke affinde mig med, at jeg aldrig får løbet mere, og derfor har jeg jo netop besluttet mig for, at jeg gerne ville løbe. Det kan jeg godt love jer for!

 

Leth Isolering ApS

Gunhildsvej 2

8660 Skanderborg

Tlf. 30 32 09 94