Fortelte til campingvogen – bum, du!

Jeps, vi har lige været ude at kigge lidt på sådan nogle fortelte til vores nye campingvogn. Eller okay, den er måske ikke helt ny, for det er en, som vi har købt brugt. Men for os er den ny, og det er vel det der tæller. Det ville jeg da mene, hehe. Nå, men spøg til side. Vi har besluttet os for, at vi gerne vil til Tjekkiet til sommer, og det er noget, som vi har besluttet os for, fordi at vi rigtig godt kan lide at rejse, men at vi simpelthen også finder dét at rejse med fly som en alt for dyr rejseform, som vi på ingen måde kan foreenige os med i en familie, som rummer 6 medlemmer. Det er simpelthen ikke til at betale, og derfor har vi besluttet os for at købe en campingvogn, og til sommer skal vi ud at teste den for første gange, og jeg glæder mig simpelthen som et lille barn. Det er helt vildt.

…og med de ord, vil jeg takke af herfra Brørup, hvor jeg befinder mig pt.