Lån af grøntsager og en mand uten sikkerhet

Ja, jeg har besøg af et par nordmænd, og det er fordi vi skal til koncert i weekenden. Det bliver med Det Lysner, som er et rigtig godt band, som jeg helt vildt godt kan lide, og det synes de også godt om, dem der er her for at besøge mig. Det kan jeg godt lige love dig for. Vi har nemlig vores helt egen fanklub, som er meget uofficiel. De ringede og sagde at de ville tage en mand med, som de dog ikke lige kunne stille sikkerhed for. Jeg synes det er okay, selvom jeg ikke helt ved, hvad de mente.

 

Nå, men altså, jeg har så også lige været inde og låne lidt grøntsager af naboen, for jeg skulle lige lave en stuvning til dem, men jeg havde ingen grøntsager. Den blev de rigtig glad for, og det er jo kun godt at kunne gøre sådan noget. En af dem blev ved med at snakke om det her, men det synes jeg altså ikke lige var så interessant, så jeg skiftede hurtigt emne.