Militær jakke i julegave.

Hej.

Så kom den sidste pakke ind af døren med posten og nu er jeg klar til at tage til juleaften. Jeg troede først, at jeg måtte tage afsted uden gaven til min bror, da jeg frygtede at jeg havde været for sent ude med at bestille den. Han har længe ønsket sig en militær jakke og ved et tilfælde, så fandt jeg en i en webshop på nettet og bestilte den. Læs mere om det lige her: http://www.army-star.dk/men/all/jakker.html

Da jeg betalte for den kunne jeg godt se at vi var kommet over datoen, hvor firmaet kunne garantere, at produktet ville nå frem inden jul, men jeg tog chancen. da jeg så har fået gaven tre timer før end at jeg skal afsted til fest, så kan man vist godt sige at det er ret heldigt. Nu kender jeg i hvert fald en som bliver meget glad juleaften. Da jeg skal med toget ind til København og derefter med bus det sidste stykke, så må jeg hellere se at gøre mig færdig. God jul og et rigtig godt nytår til jer alle derude.