Så har jeg været i spa

Jep, jeg er lige hjemvendt efter en rigtig hyggelig spa-tur sammen med min bedste ven, Jens. Det var virkelig hyggeligt, selvom vi ikke rigtig tog det så seriøst det med at være på skønhedsophold – det var bare et vi havde vundet, så det går jo nok. Istedet hang vi i baren hele tiden og snakkede om gamle dage, for det var virkelig hyggeligt. Dengang vi var unge.

Nå, men jeg er lige kommet hjem, og jeg har bare slappet helt vildt af hele dagen. Ikke noget motion, bare pizza og et par øl på sofaen… Og en god film selvfølgelig. Jeg tror jeg vil se en til om lidt, men jeg ved ikke lige hvilken det skal være.

I morgen skal jeg ud og kigge efter motorlåse, så kan jeg nemlig få låst min motor… Har haft lidt problemer med det her på det sidste, da jeg er flyttet ind i et udsat område.