Bolsje til min nevø

Jeg har lige fået at vide, at jeg skal passe min lille nevø i næste måned, og han elsker bolsjer, så derfor har jeg tænkt mig, at jeg vil bestille nogle hjem over nettet, som han ikke har smagt før. Det glæder jeg mig til, for jeg tror virkelig at han bliver glad. Jeg elsker simpelthen det lille pjok. Jeg tror, at jeg vil kigge lidt herinde, for det har jeg fået anbefalet af en veninde, og jeg tror virkelig at hun ved hvad hun snakker om. Hun elsker nemlig også bolsjer. Det er egentlig sjovt, for det er som om at de er ved at gå lidt af mode, men jeg synes at det smager meget bedre end sådan noget som vingummi for eksempel. Det er også fordi, at jeg kan huske dem fra jeg var barn selv. Der fandtes der nemlig ikke vingummi.

Nå, men jeg vil smutte i seng, for jeg skal tidligt op.