3 årsager til Steviaen hitter blandt danskerne

Siden Coca Cola lancerede deres sunde og hippe alternativ til Coca Cola Zero og Light, Life er Steviaen blevet utrolig populært i Danmark. Derfor tænker vi, at det kunne være sjovt at bringe en artikel om, hvorfor det egentlig er at planten er blevet så populær.

Hvordan er det lige, at Steviaen kan være så sød og ikke indeholde særlig mange kulhydrater? Årsagen skyldes, at planten indeholder glycosider, din krop ikke kan metabolisere. På den måde “skipper” du de kalorier, som planten rent faktisk indeholder.

Udover meget få kalorier er plantens andre næringsstoffer også:

  • Proteiner
  • Jern
  • Calcium
  • Fibre
  • Vitamin A
  • Magnesium
  • og mange flere

En sund energiboost til mange ting

Er du en af dem, som hver dag snupper en kop kaffe eller en almindelig læskedrik med sukker, så er drikke med stevia et rigtig godt alternativ. Det nedsætter dit blodtryk uden, at du indtager en masse unødvendige kalorier og samtidig stiger dit energiniveau. Hos sexshoppen Alor.dk sælges Steviaen som et ekstra energitilskud, når man skal have gang i lagen-gymnastikken. For planten har nemlig et rigtig fin virkning på pandens potens. Er du en af dem, som godt kunne trænge til et boost, skal du overveje at indtage naturlig stevia 30 minutter inden det går løs.

Ingen negative bivirkninger

Planten har endnu ikke nogen negative bivirkninger på kroppen. Det er en ting, som flere og flere danskere går op i i takt med, at man stort set kommer i risiko-zonen for eksempelvis kræft ved at indtage mange forskellige slags fødevarer.

Sød og perfekt til madlavning

Der findes ligeledes mange opskrifter, hvor Steviaen kan indgå i. Stort set alle opskrifter med sukker, kan du benytte Stevia i. Det kan derfor benyttes til alle vægttabsprogrammer, da det ikke indeholder raffineret sukker.