Forebyg disse tre hudsygdomme med stevia

Vi kender alle sammen lysten til sukker. En hurtig og sød tilfredsstillelse af kroppens behov for hurtig energi. Selvom sukkertrangen findes naturligt hos mange, da hurtig energi gennem evolutionen måske har været en lifesaver, så har mennesket krop faktisk ikke behov for sukker.

I det moderne samfund har udbuddet af sukkerholdige fødevarer nærmest taget overhånd. Sodavand, slik og kage er bare nogle af kilderne til vores overforbrug af sukker. Modsvaret i de senere år har været forsødende tilsætningsstoffer som vi kender fra Coca Cola Light og Zero

Jovist, er det bedre end at indtage bunkevis af sukker- men det er ikke naturligt. Stevia er den mest hensigtsmæssige erstatning for sukker og søde sager, da det er et naturligt produkt. Ved at substituere stevia med dine ugentlige morgenbasser, bland-selv-slik og Pepsi colaer, så kan du tage første skridt mod et sundere liv:

Disse tre hudsygdomme kan du undgå ved at skære ned på sukker ved at anvende stevia i din kost:

  1. Forkølelsessår

Forkølelsessår opstår når dit immunforsvar er svækket. For meget sukker forringer immunforsvaret, og giver derved gode forudsætninger for virussen til at udvikle sig. Brug stevia i kagen i stedet for sukker, og i teen i stedet for honning, og sørg for at spise masser af grønt, dyrk motion og få rigeligt med søvn – så undgår du både forkølelser og de pinlige sår som kan medfølge.

Læs mere om forkølelsessår på forkoelelsessaar.dk

  1. Psoriasis

Ustabilt boldsukker kan skabe sundhedsmæssige problemer hos os alle sammen. Men især for de personer, der lider af psoriasis, kan for store udsving i blodsukkeret give en forværring af psoriasis, da dette skaber et såkaldt cellulært stress. Det vil sige, at det er med til at stresse cellerne mere end de allerede er, når man har psoriasis. Det forværrer altså udbruddet med for meget sukker. Derfor kan du bruge stevia som et godt alternativ til sukker, hvis du lider af denne sygdom.

Læs mere om psoriasis her

  1. Acne

Spis økologisk og undgå sukker, for meget frugt og en for raffineret kost – såsom tomme kulhydrater. Disse kostråd kommer Radiodoktoren med for at undgå acne. Det skal dog siges, at der ikke er nogen endegyldig dokumentation for, at sukker giver acne. Det er almindelig kendt, at cola, chips og højt sukkerindtag kan indirekte medfører fedtet og usund hud, hvilken kan have en negativ tendens.

Mere om acne her