Festudlejning – men hvor?

Hey kære læsere

Jeg har fået æren af at huse årets nytårsaften. Mine venner og jeg vil alle sammen altid gerne holde nytårsaften, og vi gør alt hvad vi overhovedet kan, for at overgå de andres fester. Det er sådan en lille konkurrence vi har haft i mange, mange år. Det er 4 år siden at jeg fik lov til at holde den sidst, så nu skal den bare have på alle tangenterne.

En tanke der har strejfet mig et par gange er at få noget professionel hjælp, læs mere herinde. På den måde kan det være at jeg kan få en lidt mere speciel fest, end den jeg havde sidste gang jeg fik lov til at holde den. Det er lidt sådan at hvis jeg ikke overgår forrige års fest, så har han stadigvæk håneretten, og den håneret er fandme min! Hehe, det kan godt være det lyder lidt åndssvagt, men man skal nok kende os en smule bedre, før man rigtig kan forstå, hvad jeg mener.

Maden har jeg helt sikkert tænk mig, at jeg selv skal lave. Der er endnu ikke nogen af os der har brugt mad udefra, og jeg har ikke tænkt mig at være den første, for det kan kun give lidt minuspoint, hehe. Det er jo lidt ligesom i “Til middag hos” på tv3, der er det heller ikke velset at bestille sin mad udefra, når man skal imponere med sine kunstskaber for at holde en middag/fest. Jeg har dog ikke tænkt mig at der skal være sådan noget fladt underholdning, som de næsten altid sørger for i det program, hehe.

Heldigvis har jeg stadigvæk lidt over en måned til at få styr på det hele, men det med festudlejning kan jeg forestille mig, at jeg skal være lidt hurtigt ude efter, for der er garanteret en masse andre, som skal have en hjælpende hånd til festen, nytårsaften.
Det var alt for mig

Hej hej