Fik et LED lysstofrør i gave

Hej alle, som læser med herinde. Håber, at I har det rigtig godt, og går rundt og hygger jer på den bedst mulige måde. Det vil jeg gerne have, at I er. Det er jeg nemlig selv, og det er jeg virkelig glad for, skulle jeg hilse at sige. Jeg havde en rigtig god fødselsdagsfest her forleden, som jeg selv stod for at holde. Det var så godt, og der kom en masse mennesker. Nå, men det er jo ved at være lidt tid siden efterhånden.

I gave fik jeg sådan et her; http://ledpartner.dk/. Det er jeg bare glad for, for det er nemlig noget, som jeg aldrig lige får købt selv, og det skal ude i garagen, for der mangler jeg noget skarp belysning, når jeg roder med knallert og bil. Det er nemlig min helt store hobby, og derfor vil jeg gerne have nogle gode arbejdesbetingelse, når jeg rumsterer derude. Vi ses snart.