Finde et Dyrehospital i Storkøbenhavn.

Da jeg for godt fire år siden erhvervede mig min meget sjældne Amazon papegøje, så tog det flere måneder inden at alle papirerne her i Danmark og Holland hvor han kom fra var i orden. Det lyder måske lidt skørt men jeg har passet ham som et lille barn siden og har i dag en papegøje der elsker mig overalt på jorden og jeg er sikker på at han stadig ville blive siddende hvis jeg åbnede vinduet. Jeg vil godt nok ikke prøve, men skulle han alligevel tage turen ud af nysgerrig, så ville han meget hurtigt få problemer da han har levet hele sit liv i bur og inde i to lejligheder.

Nu er han desværre begyndt at smide en del af fjerene på brystet, så nu leder jeg efter et Dyrehospital i Storkøbenhavn, som har ekspertice i disse store fugle, så jeg kan nå at redde hans fjerpragt.