Gulvslibning i den nye lejlighed

Jeg har endelig fået mig en ny lejlighed, og den ligger i Horsens, som jeg er rigtig glad for at befinde mig i. Netop nu bor jeg i Vejle, og det er såmænd også et helt fantastisk sted, der rummer en masse gode minder fra min ungdom, men nogle gange bliver man simpelthen bare nødt til at søge ud, og derfor tror jeg, at det er godt at prøve kræfter et andet sted, skulle jeg ellers lige hilse at sige jer.

Men okay, der er en lille hage ved lejligheden (og den er meget lille), og det er, at gulvene ikke har det for godt, da de tidligere ejere ikke har passet godt på det, og derfor har jeg besluttet mig for, at der skal komme nogle og foretage en gulvslibning, og det skal nok blive rigtig godt, for det er nogle, som jeg har benyttet mig af før, og på den måde, så ved jeg jo på forhånd, at de er rigtig dygtige i deres fag.