Her har jeg endelig fundet lidt lån info

Jeg har lige været inde på en side, hvor jeg har fundet lidt information om nogle forskellige lån, og det er altså noget, som jeg synes er helt vildt fedt, at man kan. Det er dejligt, at der er nogle, som der gider at sidde og lave de her sider, hvor man kan læse om ting, som der gør en forskel for os andre. Det synes jeg virkelig, og det har hjulper mig med at finde det helt rigtige lån, som der passer perfekt til de behov og krav, som jeg har til et lån (se her).

Pengene er dog knappe i den her måned, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil købe noget tøj i en genbrugs, og at jeg vil stoppe med at ryge. Det gider jeg nemlig ikke mere, og det er på tide, at jeg stopper. Både for helbredet og økonomien. Det er lidt vildt, så meget det koster, men derfor er det også slut nu – jeg prøver i hvert fald. Vi ses.