Hvad er det nu lige en entreprenør laver?

Hej. Jeg sidder på en café i Herning lige, nu for at lave lidt arbejde. Og det er nu meget spændende, hvis jeg skal sige det selv. Der er lidt langt hjem til Holstebro, men sådan er det nu engang. Jeg stødte lige på ordet entreprenør, og jeg er lidt i tvivl om, hvad det dækker over på dansk? Det kan jo betyde så mange ting, men altså, jeg er lidt i tvivl, når det er på dansk. Det betyder jo iværksætter på engelsk, hvis man tager det på det sprog. Jeg kan det ikke lige på andre sprog, men det er vel også ligemeget, så længe, I forstår betydningen.

Piha, den er varm, den kaffe, som jeg sidder og drikker. Jeg vil gerne have mig et eller andet andet, som jeg godt kan lide. Det er dog ikke noget, som jeg forlanger – MEN jeg håber dog at tjeneren snart kommer ned til mig.