Jordvarme er noget, som alle burde have

 

Jeg elsker mit liv, og jeg må sige at jeg har det godt her i Silkeborg, hvor jeg er flyttet til. Det er dejligt, og jeg er meget glad for, at jeg ikke længere bor i Århus mere. Ikke fordi, at jeg ikke kunne lide byen – dét kunne jeg – men mere fordi, at jeg ikke havde det så godt, da jeg boede i Århus. Der var ikke så mange mennesker, jeg kendte, men nok om det.

Jeg har lige fået lavet sådan, at der er jordvarme på mit nye hus, og er det ikke fedt? Det burde altså være noget, som alle danskere havde installeret, eller hvordan man nu siger det. Det kan jeg godt forene mig med, den tankegang, men altså, det er nok lidt urealistisk, og sådan er der så meget. Jeg glæder mig bare til at komme på sommerferie for alle de penge, som jeg har sparet på det.