Nu går min kone på Køreskole i Hjørring

Hej alle.

Vi har godt nok i en del år snakket om at det ville være godt hvis min kone også havde et kørekort, men det har hele tiden været som om at hun ikke har haft mod på det. Men efter som vores børn er blevet større og begyndt på sport begge to, så har det været svært for mig alene, at få det hele til at hænge sammen. Så for 14 dage siden dumpede der en reklame ind af dåren på et knald godt tilbud på et kørekort og det fik jeg hende overtalt til. Læs meget mere her: http://dyyt.dk/

Så nu er hun startet på teori undervisning og har da også allerede været ude og køre tre gange. Nu er hun også kommet over den første nervøsitet og kan da godt begynde at se en stor fordel i at hun selv godt kan køre bilen. Jeg glæder mig også til at hun kan køre for så bliver mine dage langt mindre stressede.