Nybyggeri og en spændende samtale

Jeg havde en rigtig spændende samtale med mine forældre i dag. De overvejer at bygge et nyt hus fra bunden sammen med en virksomhed som denne, og de har allerede kontaktet dem, så det bliver spændende at se, om det bliver til noget. de har en masse penge, og de vil gerne have et nyt hus, som de selv har tegnet, som de kan blive gamle i – det kan jeg godt forstå.

Derudover så snakkede jeg med mine forældre i dag om dengang min farfar sejlede ubåd. Det er vildt spændende, og han er desværre gået bort, men jeg ville vildt gerne lige ved lidt mer eom det. Jeg ville ønske, at jeg havde spurgt ind til det, dengang, jeg havde muligheden for det, hehe. Det er en ting, som er helt sikkert. Men ellers er der ikke så meget at sige.

Tror jeg vil gå i seng nu, for jeg er træt.