Okay, må nok erkende, at det vil være en god idé med rustbeskyttelse

Jeg har en bil. Og den vil jeg gerne blive ved med at have. Det er rimeligt praktisk, når man nu arbejder i Tølløse, men bor i Holbæk. Derfor pendler jeg meget, og jeg vil gerne have, at min bil skal holde i et par år frem, så derfor vil det nok være en god idé, hvis jeg lige får givet den noget rustbeskyttelse. Det er ikke noget, som jeg kan gøre selv, men der ligger et godt værksted i Jyderup, hvor man kan få den behandlet – og det har jeg tænkt mig at benytte mig af.

Jeg glæder mig dog til at få den hjem igen, for jeg kan godt sige jer, at det er lidt upraktisk, når ens bil ikke lige er der, og man skal på arbejde. Men så må jeg jo pendle. De er heldigvis rigtig, rigtig hurtige på det værksted dér, som jeg snakkede om. Så det er jo fedt nok alligevel.