Skal snakke med en bedemand fra Vejle

Hej, allesammen. Jeg står i den situation, at jeg har lovet at tage med min kæreste ind til en bedemand (se mere her) fordi, hendes tante lige er gået bort. Det er meget sørgeligt, og vi skal snart til begravelsen, og derfor skal det hele lige ordnes inden. Nå, men altså, det er jo aldrig sjovt, når den slags sker, kan jeg ellers godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil gå mig en lang tur i aften og tænke lidt over tingene. Det kan jeg mærke, at jeg har brug for, så derfor er det noget, som jeg vil gøre. Tror måske også, at det bliver mig, der skal lave mad i aften, for min kæreste har det ikke så godt, venner. Nå, tror det var alt for denne gang, men I kan da lige få adressen på vores bedemand, hvis det er noget, som I kommer til at få brug for på et tidspunkt:

 

Boesens Begravelsesforretning

Nørrebrogade 9

7100 Vejle

Tlf. 75820725