Bananbrød
Ingredients
- 2 æg
- 2/3 kop smeltet smør
- 1 kop mosede bananer
- 1/3 kop mælk
- 1 tsk vanilje
- 2 1/2 kop fuldkornshvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk koncentreret steviapulver
- 1/2 C. hakkede nødder
Instructions
- Hæld æg, smør, bananer, mælk og vanille sammen i en skål.
- De resterende ingredienser hældes i en skål, og derefter tilføjes bananblandingen til det. Bland indtil det bliver fugtigt.
- Hæld dejen i smurt brødgryde og bag herefter i en forvarmet ovn på 350 grader i en time.
Instruktioner:
Kombiner æg, smør, bananer, mælk og vanille. I en anden skål kombinere resterende ingredienser, tilføj derefter banan blanding til det. Bland indtil fugtet. Hæld i smurt 9×5 brød gryde og bage i en forvarmet ovn på 350 for en time.