Kage med æbler, blåbær og creme
Ingredients
- 1 kvart pose frosne blåbær
- 2 store æbler, skrællet og skåret i stykker
- 1/4 kop mandler
- 1/4 kop havregryn
- 1/2 tsk kanel
- 1 kop vand
- 4 dråber stevia
- 1 tsk vanille
- Flødesauce:
- 2 kopper let hytteost
- 1 tsk vanille
- 1-2 spsk sojamælk eller skummetmælk
- 2-3 dråber stevia (eller mere efter smag)
Instructions
- Flødesovs:
- Put ingredienserne i en blender og blend til en masse
- Tilføj mælk til massen er, som du vil have den. Smag til med stevia
- Køl den ned i køleskabet
- Selve kagen:
- Forvarm ovnen til 180 grader. Hæld blåbær og æble i kageformen
- Hak mandler, havregryn og kanel i en blender
- Bland vand, stevia, vanille og rør det sammen med bær og æbler, indtil det er godt blandet
- Drys de tørre ingredienser ovenpå
- Bag i 30 minutter og lad derefter kagen køle af
- Serveres enten varm eller kold med flødesauce