Bananbrød

Bananbrød
Ingredients
  • 2 æg
  • 2/3 kop smeltet smør
  • 1 kop mosede bananer
  • 1/3 kop mælk
  • 1 tsk vanilje
  • 2 1/2 kop fuldkornshvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk koncentreret steviapulver
  • 1/2 C. hakkede nødder
Instructions
  1. Hæld æg, smør, bananer, mælk og vanille sammen i en skål.
  2. De resterende ingredienser hældes i en skål, og derefter tilføjes bananblandingen til det. Bland indtil det bliver fugtigt.
  3. Hæld dejen i smurt brødgryde og bag herefter i en forvarmet ovn på 350 grader i en time.

 
Instruktioner:
Kombiner æg, smør, bananer, mælk og vanille. I en anden skål kombinere resterende ingredienser, tilføj derefter banan blanding til det. Bland indtil fugtet. Hæld i smurt 9×5 brød gryde og bage i en forvarmet ovn på 350 for en time.