Behandlingscenter Tågelund skal redde min mor.

hej.

Jeg har godt nok oplevet mange mærkelige og til tider ubehagelige ting med min mor. Men nu langt om længe er hun endelig kommet i behandling, se mere her og professionelle mennesker tager sig af hende nu. min mor er alkoholiker og har været det i mange år. Meget har hun budt mig gennem årene, men da jeg for ca. fem måneder siden kom hjem og fandt hende livløs på badeværelses gulvet, har nok været den værste oplevelse at hun har budt mig. jeg troede hun var død.

Da de kørte hende på hospitalet, så svævede hun to dage mellem liv og død og for at være helt ærlig, så skiftede jeg ret hurtigt fra at være meget bekymret for hende, til at blive rigtig gal. Hvordan kunne hun gøre det her mod mig og ville hun forlade mig på denne måde?? Da hun var kommet til sig selv og havde det bedre, så konfronterede jeg hende med min overvejelser og måtte fortælle hende at jeg havde været meget tæt på at forlade hende, men kunne ikke.