Skåle i gave.

Hej alle

Nu er det godt nok halvanden måned siden at vi kom hjem fra vores vidunderlige sommerferie til Thailand. Men atter en gang er jeg blevet mindet om de mange gode oplevelser, som vi havde dernede. Vi skal nemlig til 40 års fødselsdag hos min veninde på lørdag og da vi var dernede, så fandt jeg faktisk lige den gave, som jeg gerne ville give hende.

Da vi ver dernede, så var vi en af dagene på udflugt op i bjergene og her besøgte vi to små landsbyer, som udelukkende levede af at lave hjemmelavede kjoler, smykker skåle osv. til turisterne. Da min veninde går meget op i det alternative, så vidste jeg med det samme, da jeg så disse håndmalede skåle, at det lige er hende. Så på lørdag for hun dem, og så håber jeg virkelig, at jeg har set rigtigt og at hun godt kan lide dem.