Blåbærostekage
Ingredients
- 1 pakke aromatiseret gelatine
- 1 kop kogende vand
- 400 gram flødeost (stuetemperatur)
- 1 tsk vanilje
- Drys:
- 1/2 tsk steviapulver
- 1/8 tsk salt
- 1 1/2 spiseske majsstivelse
- 1/2 kop vand
- 2 kopper blåbær
- 1 spsk citronsaft
- 1/2 spiseske smør
Instructions
- Opløs gelatine i kogende vand og tilsæt herefter flødeost og vanilje. Piskes grundigt sammen.
- Tilføj stevia og fortsætte med at pisk
- Kom dejen i et fad, og lad den køle af i en times tid i køleskabet
- Drys:
- Hæld stevia, salt og majsstivelse i en gryde.
- Varm på medium varme og tilsæt vand, og rør herefter til massen bliver tykkere
- Tilføj blåbær, citronsaft og smør. Fortsæt med at røre til det bliver tykkere
- Fjern gryden fra varmen, og lad den køle ned. Hæld den herefter over ostekagen og servér!