Blåbærostekage

Opdateret

Blåbærostekage
Ingredients
  • 1 pakke aromatiseret gelatine
  • 1 kop kogende vand
  • 400 gram flødeost (stuetemperatur)
  • 1 tsk vanilje
  • Drys:
  • 1/2 tsk steviapulver
  • 1/8 tsk salt
  • 1 1/2 spiseske majsstivelse
  • 1/2 kop vand
  • 2 kopper blåbær
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 spiseske smør
Instructions
  1. Opløs gelatine i kogende vand og tilsæt herefter flødeost og vanilje. Piskes grundigt sammen.
  2. Tilføj stevia og fortsætte med at pisk
  3. Kom dejen i et fad, og lad den køle af i en times tid i køleskabet
  4. Drys:
  5. Hæld stevia, salt og majsstivelse i en gryde.
  6. Varm på medium varme og tilsæt vand, og rør herefter til massen bliver tykkere
  7. Tilføj blåbær, citronsaft og smør. Fortsæt med at røre til det bliver tykkere
  8. Fjern gryden fra varmen, og lad den køle ned. Hæld den herefter over ostekagen og servér!