Den terrasse er virkelig blevet flot

Vi flyttede i hus i Hvidovre for et par år tilbage, og det gjorde vi egentlig fordi, at der var en rigtig fin have til, men jeg har ikke lige været så god til at passe den, som jeg lovede, at jeg ville, så derfor er den lidt tilgroet… eller det var den. For det er den ikke mere, da jeg besluttede mig for, at foråret skulle bruges på at få lavet lidt ting i haven, og nu har den virkelig fået en kærlig hånd, hvilket jo bare er rigtig dejligt, kan jeg godt sige jer.

Men det er ikke det eneste. Vi har nemlig også fået en terrasse. Og den glæder jeg mig til at grille på til sommer, hvilket er noget, som jeg har glædet mig til lige siden vi flyttede ind for fem år siden, men det er jo lang tid siden, så nu er det jo dejligt at det endelig er ved at blive en realitet.