Gulvet får en omgang gulvsæbe, og så er det fint igen

Ja, jeg skal til at flytte, og jeg vil meget gerne undgå, at udlejer kræver, at gulvet bliver slebet, når nu jeg skal flytte, hvorfor jeg lige har givet det en omgang gulvsæbe, og det tror jeg er en rigtig god idé, for det er nemlig sådan noget, som jeg er god til. Og jeg vil meget gerne have lidt af mit indskud tilbage, men det er jeg jo efterhånden vant til, at man ikke får.

Ellers vil jeg da lige fortælle jer lidt om, hvad jeg lavede i går. Der spillede jeg PlayStation hele dagen, og det var virkelig hyggeligt, kan jeg godt sige jer. Det er noget, som jeg har haft brug for i lang tid, og det er nemlig noget, som jeg ikke kan forklare jer, hvorfor. Men altså, jeg har været lidt stresset, så nu har jeg lige trukket stikket lidt. Og hav det nu rigtig, rigtig godt, indtil vi ses igen herinde.