Det er muligt at tage et lån over sms!

Hallo hallo derude! Nu skal I bare lige høre her, hvad jeg har at fortælle jer, for jeg blev i hvert fald noget overrasket, da jeg læste om det her tidligere i dag.

Tidligere i dag sad jeg bare lige og surfede lidt rundt her på nettet, som man jo nu engang gør en gang i mellem, når man sidder og keder sig lidt. Lige pludselig fandt jeg mig selv på en hjemmeside, hvor jeg kunne læse lidt om nogle nye former for lån. Tro det eller ej, men det er faktisk nu muligt at tage et lån over sms (find mere info her). Det er jo hel vildt hvad man efterhånden selv kan klare med et par tryk på sin mobiltelefon. Det havde jeg aldrig kunne have forestillet mig, hvis du spurgte mig 10-15 år siden. Jeg må indrømme at os mennesker bliver ved med at overraske mig, med alle de ting, som vi efterhånden er i stand til at gøre og lave.

Håber ud nød at læse med. Vi ses!