Jeg har fået drivhusglas i

Hey, alle. Håber, at I har det godt, for jeg har det selv rigtig godt, og det er jeg meget glad for. Jeg ved at det også betyder meget for min familie, og det er jo bare dejligt, hvis jeg selv skal sige det – og det skal jeg jo. Men altså, ellers så er der ikke så meget at sige. Nå jo, jeg har fået drivhusglas i her i Vallensbæk, hvor jeg har min kolonihave, og det er noget, som jeg er helt vildt med. Jeg kan slet ikke vente til det bliver sommer, for der kan jeg nemlig få det hele til at gro på grund af det nye glas, og det er jo simpelthen bare alt for nice.

Nu vil jeg gå over i El-Giganten, selvom der er lidt langt, men jeg har lidt forskellige ting, som jeg gerne vil have, og det kan ikke gå hurtigt nok, så derfor går jeg nu, og det er en ting, som er helt sikkert.