Det er svært at være med på moden

Er det bare mig eller er det svært at være med på den nyeste mode?

 

Jeg kan bare ikke følge med selvom at jeg virkeligt gør mit bedste for at købe det helt rigtige modetøj. Lige for tiden ser det ud som at golftøj er kommet på mode, jeg har i hvertfald set en del mænd gå med ternede veste og sådan nogle fine sko der ligner golf sko, men det kan da godt være at jeg har taget fejl? Det skal jeg ikke kunne udelukke.

 

Og damerne er begyndt at farve deres hår med de der fedtfarver som man tegnede med som barn. Jeg har set mange piger med lyserødt år eller grønt hår. Er det mon også noget for mænd? Det er ikke til at finde ud af.. Det kan være svært. Jeg gør mit bedste, det gør jeg virkeligt.

 

Jeg har også gemt en masse tøj fra mine forældres unge dage, det skal nok komme på mode igen en dag.