Info om brug af E cigaret.

Hej alle.

Rigtig mange danskere ønsker at holde op med at ryge, men en stor del af disse får aldrig gjort noget ved det. Nu har du endelig fået muligheden ofr det. Jeg har selv været storryger i mange år, men har efter jeg søgte informationer om E cigaretter, erfarede jeg at jeg kunne får  sat mit forbrug ned med et sted i mellem 80 og 90 % – og hvad betyder det så? – jeg kan f. eks efter flere års pause igen kunne genoptage det oldboys fodbold, som for har været til stor glæde for mig end videre har jeg mulighed for at få min smagssans helt tilbage igen og kan igen nyde både mad og dufte på en helt anden måde og økonomisk sparer jeg tæt på 1000,- om måneden.  En anden ting som kan ændret sig er huden i mit ansigt. Jeg har i mange år haft problemer med huden i form af bumser og ringorme, og after ganske kort tid af brugen af E cigaret er der mulighed for at det kan holde helt op. Jeg kan kun anbefale den til andre.

Kh. Pia.