Det går godt med et malerarbejde

Jeg har fået nogle til at komme og foretage noget malerarbejde for mig, og det er sådan, at det går helt vildt godt, da de holder sig til tidsplanen og faktisk gør det endnu hurtigere, end jeg havde regnet med .Og resultatet er også bedre, end jeg nogensinde havde turde at håbe på, så det er jo sådan noget, som egør at jeg er helt vildt glad og lykkelig. Det er en ting, som er helt sikkert.

Men okay, jeg vil å mig en tur, for jeg har lidt ting, som jeg skal se på, inden jeg skal hjem til Århus. Det er nemlig sådan, at jeg er i Randers lige nu, og det er virkelig en dejlig by, som jeg virkelig, virkelig elsker. Det er en ting, som er helt sikkert, kan jeg godt love jer for.

Men hej med jer, jeg vil smutte igen, for jeg har lidt travlt, ville bare lige opdatere jer.