Så kan vi endelig få gang i den renovering

Jep, jeg har nu sparet penge sammen i et års tid, og det er simpelthen fordi, at mit hus trænger virkelig meget til at få en kærlig hånd. Der skal en renovering til, og det kommer til at foregå her i Albertslund, hvor jeg bor nu.

Jeg har kontaktet en virksomhed som holder til i Brøndby, og de kommer inden så længe. Altså, ikke i dag, men måske engang i næste uge. Jeg kan slet ikke vente med at komme igang, for det er jo, som sagt, noget som jeg har sparet sammen til i helt vildt lang tid til.

Nå, men det er dog sådan, at jeg har lyst til at løbe mig en lille tur. Det kan jeg simpelthen så godt lide. Jeg har fået mig en rigtig god form, og den vil jeg gerne vedligeholde, fordi jeg førhen altid har været alt for tyk, og det er jeg jo ikke så glad for.