E-cigaret – tobak uden de skadelige stoffer

Hvis du er ryger, så kender du nok nogen, som har investeret i en e-cigaret. De smarte enheder agerer som cigaretter, men gør det hele via elektronik. Det betyder, at du slipper for at den traditionelle tobak som mellemmand for nikotinen – og dermed slipper for de over 590 farlige kemikalier.

Kort sagt virker de elektroniske cigaretter ved, at du trykker på en knap. Det sender en strøm igennem nogle ledninger, og når dette sker, så bliver ledningerne varme. Denne varme kommer til at påvirke en væske, kaldet en e-væske. Når det sker, så kan du nok regne ud, at du får damp. Denne damp kan du inhalere som var det normal tobaksrøg!

Er der flere fordele end bare at indtage færre skadelige stoffer? Ja selvfølgelig! Læs videre og lær mere.

E-væsken giver dig muligheder udover tobak

E-væske er, som navnet antyder, bare en væske. Mange gange vil den have nikotin i, og du kan få den med smag som helt normal tobak. Men der er alligevel muligheder.

Flere og flere producenter begynder at udvikle forskellige smage. Alt fra blåbær til champagne, fra kaffe til æblekage faktisk. Det gør, at du har adgang til mange forskellige oplevelser. Hvis du prøver at stoppe med at ryge, så kan dette være en fordel. Det kan nemlig gøre stoppet lidt sjovere, og du kan udforske mulighederne. Og smagen af tobak er ofte lige som popcorn i biografen – når først man starter kan man ikke stoppe. Ved ikke at ryge tobakken, så kan det blive sværere at gå tilbage til den smag.

Derudover kommer disse væske også med forskellige mængder af nikotin i. Det kan du altså tilpasse alt efter, hvor meget du ryger. Derved kan du faktisk lige så stille nedtrappe indtil du er helt nede på 0 mg nikotin.

Det bliver billigere

Forestil dig, hvis du kunne få 400 cigaretter for 55 kroner. Det lyder ret vildt gør det ikke?

Men det er faktisk muligt med e-cigaretter – tobak eller anden smag. Det er nemlig fordi, at e-væsken er rigtig billig at fremstille, mens du bare opbevarer den i den elektroniske smøg.

Vi ved alle, hvor dyrt det kan være at ryge. Med en elektronisk enhed, så kan du spare dig selv mange penge, mens du prøver at vænne dig af med de dårlige vaner!

Slip for lugten fra traditionel tobak med en e-cigaret

Siden e-cigaretter kun udleder damp og ikke røg, så påvirker de det omkringværende miljø mindre. En af de helt store forskel er, at damp ikke hænger i gardiner, tøj og møbler på samme måde.

For vi kender det alle sammen – hjemmet lugter bare af tobak til enhver gæst, som kommer. Og det er ikke altid lige sjovt. Sådan er livet som ryger. Men med damp, så forsvinder lugten så hurtigt, at du ikke kommer til at lægge mærke til det.

En e-cigaret til alle, som trænger til tobak

E-cigaretternes måske største fordel er, at de er så mange. Med traditionelle smøger får du ikke megen variation.

Med de elektroniske enheder kan du finde de helt små modeller, der ligner kuglepenne. Disse smides ofte ud efter at være brugt færdige. Du kan dog også få fat i store modeller, hvor du kan skille dem ad. For eksempel kan du få længere batterilevetid ved at udskifte batteriet. Du kan også udskifte komponenterne som skaber dampen og få mere eller mindre damp.

Alt dette gør, at din vej til en sundere og billigere livsstil bliver meget mere personlig. Og det gør en forskel. Det er nemlig nemmere at nå sit mål, hvis man selv kan bestemme, hvordan det skal gøres. Vil du vide mere så se her!