E cigaretter virker faktisk for mig

Jeg er lige stoppet med at ryge, og jeg synes det var virkelig svært, fordi, at jeg havde besluttet mig for, at jeg ville stoppe uden hjælpemidler, men det er jeg så gået væk fra igen, fordi at jeg faldt i rimelig hurtigt, og det kunne jeg altså ikke lige holde ud. Derfor købte jeg sådan en her, og den er virkelig god, synes jeg. Jeg har slet ikke lyst til at ryge sådan nogle almindelige cigaretter mere, og det er jo vildt godt. Det er en ting, som er helt sikkert. Og jeg er sikker på, at det nok skal holde i lang tid, hehe.

Nå, men nu vil jeg gå mig en rigtig lang tur, for det er noget, som jeg har ville i lang tid, men jeg har bare ikke kunne tage mig sammen, og det er jo egentlig ikke så fedt, men sådan er der jo så meget, kan jeg sige jer. Det er rigtig dejligt, hehe.