PlusPlus til børnene

Jeg elsker mine børn, og jeg giver dem tit kreativt legetøj, som kan få deres fantasi til at blomstre. Jeg gav min søn noget LEGO her den anden dag, som han har leget med lige siden – nogenlunde da. Nå, men min pige, Isabella, skal da også have noget, så derfor har jeg lighe bestilt sådan nogle her til hende; http://farmorsoutlet.dk/maerker/plus-plus.html. Dem legede jeg selv med, da jeg gik i fritidsordning, og de er rigtig sjove. Nå, men jeg håber, at hun bliver glad for dem.

Nu vil jeg gå ud og gå igang med at lave aftenmad. Vi skal have spaghetti i dag, og jeg glæder mig rigtig meget, for det bliver simpelthen bare så godt. Jeg er nemlig rigtig god til at lave det, og det er jo helt vildt skønt, hehe. Men sådan er der jo så meget. Vi ses snart igen.  Hav det rigtig godt til vi ses igen!