Fritidsarbejde til ungerne

Når man har teen age unger i dagens Danmark er der rigeligt med ting at købe til dem, det er standarden i skolen og på fritidshjemmet vi skal hamle op med og det er ikke nemt når man bor i storbyen. Derfor er vi blevet enige om at de må arbejde lidt for det hvis de vil have Gucci og Armani med i skole.

Der er flere måder vi kan få dem op og stå og ud i den friske luft på, men de har faktisk selv været gode til at tage initiativet til at komme afsted og få lagt noget for dagen. De har slået opslag op i flere supermarkeder om at de gerne vil tilbyde havearbejde og vinduespudser service i Københavns området. Det er dejligt at man har nogen friske unge mennesker i huset og det er selvfølgeligt op til os som forældre at belønne initiativ og handlekraft.

Vinduespudser

Nu må jeg også hellere se at komme tilbage til madpakkerne, for de pakker jo desværre ikke sig selv. Når man har to unger og en mand, som alle skal have en madpakke, så har man hurtigt lidt at se til om morgenen. Desværre er manden ikke lige så glad for at få stykket 25 kroner i hånden til frokostmad, som børnene er. Ungerne kan faktisk bedre lide at få penge med i skole, men det bryder jeg mig bare ikke så meget om.

Men tak fordi I læste med hele vejen. Jeg håber I kunne bruge det til noget.