Priser hos post Danmark

Er jeg den eneste, der synes at priserne hos vores allesammens Post Danmark er ved at blive lige lidt for pebrede? Jeg skulle sende en pakke i dag, og det var jeg altså rigtig træt af… Det blev helt vildt dyrt. Jeg har altid svært ved at gennemskue, hvad prisen bliver, inden jeg skal ud og poste, så jeg har altid alt for mange penge med. Det er lidt dumt, men jeg har fundet en smart side, hvor man kan finde priserne: http://dansk-e-logistik.dk/priser-post-danmark/. Sådan er det – og det er smart, det må jeg altså sige 🙂

 

Nå, men derudover, så har jeg været ude at plukke æbler med min kære morfar i dag, og det var virkelig hyggeligt. Jeg synes det er så fedt, at man kan lave ting sammen med sine bedsteforældre, for det er altså noget man gør for sjældent. Det kunne være, at jeg skulle høre ham, om han ville med på ferie på et tidspunkt… Det kunne være hammerfedt.