I januar kommer der en tømrer og giver et tilbud

Vores garage skal have en ordentlig omgang, og det projekt er lidt større, end at det er noget, som vi selv kan stå for – og vi har nok egentlig heller ikke helt kompetencerne til sådan noget. Derfor har vi søgt hjælp hos denne tømrer fra Fredericia, og det er jo rigtig, rigtig dejligt, skulle jeg hilse at sige, for så ved vi da, at det bliver lavet ordentligt, og er der noget bedre end når tingene bliver ordnet rigtigt? Det skal helst se professionelt ud og være det, når man føler på det, hvis I forstår hvad jeg mener. Og det er jeg helt sikker på at det bliver, for vi har tidligere benyttet os af de samme håndværkere, og derfor tror jeg virkelig at det bliver godt – det vil jeg godt lige slå fast.

Ellers vil jeg gerne gå mig en tur, for det er jo bare rigtig dejligt, hehe.