Jeg spekulerer lidt på at bruge biludlejning i Miami

Jeg vil gerne ud at rejse og have en på opleveren. Det kunne være noget af det fedeste i hele verden, og jeg er helt sikker på, at det er noget, som kunne være rigtig, rigtig fedt at prøve, hvorfor jeg også har gået og sparet utroligt godt op. Det er efterhånden en mindre formue, jeg ligger inde med, og nu kunne jeg godt tænke mig at prikke hul på pengebeholderen, og ellers komme ud og få en på opleveren. Det er jo ligesom derfor, at jeg har knoklet så hårdt og sparet alle de penge sammen.

Nå, men det bliver nok noget med at tage til USA og leje en bil af biludlejning i Miami, hvor jeg meget gerne vil prøve at køre lidt rundt på egen hånd, for det synes jeg ligesom, man får lidt mere ud af.

Håber, I har det godt. Og ellers vil jeg da bare ønske jer allesammen en rigtig god dag.