Kage med æbler, blåbær og creme

Opdateret

 

Kage med æbler, blåbær og creme
Ingredients
  • 1 kvart pose frosne blåbær
  • 2 store æbler, skrællet og skåret i stykker
  • 1/4 kop mandler
  • 1/4 kop havregryn
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 kop vand
  • 4 dråber stevia
  • 1 tsk vanille
  • Flødesauce:
  • 2 kopper let hytteost
  • 1 tsk vanille
  • 1-2 spsk sojamælk eller skummetmælk
  • 2-3 dråber stevia (eller mere efter smag)
Instructions
  1. Flødesovs:
  2. Put ingredienserne i en blender og blend til en masse
  3. Tilføj mælk til massen er, som du vil have den. Smag til med stevia
  4. Køl den ned i køleskabet
  5. Selve kagen:
  6. Forvarm ovnen til 180 grader. Hæld blåbær og æble i kageformen
  7. Hak mandler, havregryn og kanel i en blender
  8. Bland vand, stevia, vanille og rør det sammen med bær og æbler, indtil det er godt blandet
  9. Drys de tørre ingredienser ovenpå
  10. Bag i 30 minutter og lad derefter kagen køle af
  11. Serveres enten varm eller kold med flødesauce