Kviklån og en fræk kat

Jeg har lige været på en skønhedstur med min veninde, Jonnna. Vi var i spa og en masse andet godt – fik blandt andet lagt en flot muddermaske, så nu er min hud virkelig smooth, som de siger på de klinikker der. Det var lidt dyrt, så nu overvejer jeg at tage et lån – se alle her. Det betyder vist noget i retning af glat, men jeg er ikke så god til engelsk. Nå, men altså, der var en lille sjov anekdote om en kat fra turen, som jeg gerne lige vil dele med jer:

Da mig og Jonnna lå og sov, kom der lige pludselig hoppende en kat ind af vinduet og lige ned i hovedet på hende. Det var ret sjovt – men også underligt, for vi var på 3. sal, og der plejer ikke ligefrem at hoppe katte ind af vinduet, haha. Nå, det var ret sjovt – kan godt være, at man skulle have været der.

 

Udover turen, så glæder jeg mig til alle de næste par måneder, der hver især byder på deres egen lille sjove anekdote – håber jeg. Så må jeg tage et par lån (Mere info), så jeg har råd til lidt flere af de sjove ture med Jonnna.