Hun skal sgu ha´ den malermester NU!

Det var ikke fordi jeg ville lyde fræk, men min datter har ønsket sig en malermester. Hun er kun 5½ år, så det er ikke noget man siger nej til, når ens datter siger sådan.

Hver gang vi støder på reklamer for en malermester så siger vores datter at det er lige nøjagtig det hun ønsker sig. Jeg tror det er kommet af de mange – til tider ophedede – diskusioner som min kære kone og mig har haft angående farven på væggen i datterens værelse. Så da jeg helt tilfældigt fandt et Bjerringbro malerfirma på nettet som har fokus på kvalitet, så besluttede vi os for at investere i en “forårsgave” til hende. Se mere om denne malermester her i linket: http://r2farver.dk/.

Nu har vi ringet og aftalt, at de skal komme forbi og vise hende, hvor fint hendes værelse kan blive. Vi glæder os bare rigtig meget til at kunne se hendes glade ansigt.

Og så kan vi måske få fred for en stund.

Peter, Jonna og Jasmin
Bjerringbro