Mormors gamle klaver.

Hej med jer allesammen.

Da min mormor døde for knap 6 måneder siden, så forsvandt en hel epoke i min familie historie. Jeg har tidligere haft to onkler og en morfar, som altid har haft det ekstra overskud til at tage sig af børn og børnebørn i familien, om så bare det var for at gå over til købmanden og købe en is eller at tage alle redskaberne frem ovre i gymnastiksalen på den skole hvor min morfar var pedel. Men nu var de altså allesammen væk.

Men efter et stykke tid, så fandt jeg ud af gennem min mor, at jeg havde arvet det gamle klaver, som hun på hendes gamle år havde stående i stuen og som jeg tit spillede  på når vi besøgte hende. Det skal lige siges her, at jeg er musiklærer på en efterskole. Men nu skulle jeg altså have det fragtet fra Hvidovre i København og til Odense på Fyn.

Jeg kontaktede derfor en flytteforretning i Odense og efter lidt forhandling, så fandt vi frem til en fornuftig pris. Jeg  måtte desværre så lige vente 14 dage på at det kom herover, da det skulle passe med en flytning til københavn.