Økologi eller ej

Hey! Her kommer der lige et nyt indlæg herfra.

Det kommer i denne omgang ikke til at handle om Stevia, som det ellers plejer at gøre herinde.

Istedet for kommer til til at handle en smule om økologisk mad. Jeg har i mange år været stor tilhænger af økologi, og jeg kunne godt lige tænke mig at remse nogle punkter op for jer, som jeg synes er gode at have med i baghovedet, når man tænker om man skal vælge økologisk eller ej.

Se indbygningsspot her

Jeg har ikke tænkt mig at gå i detalje om de forskellige punkter, bare lige nævne dem. Så kan du selv undersøge nærmere, hvis du synes det er nødvendigt 🙂

For det første så slipper du for rester af sprøjtemiddel, og det må da siges at være et plus.
Undersøgelser viser at maden smager af mere, hvilket jo også er dejligt. Forholdene for dyrene er bedre, hvis de er blevet opdrættet med henblik på økologi. Godt for naturen, og er med til at holde vores dejlige grundvand rent og dejligt.

Det var bare lige lynhurtigt nogle af de punkter, som jeg altid tænker på, når jeg står med to produkter i hånden, og det ene er økologisk og det andet ikke er. Det er altid det økologiske der vinder.