Tænker på vores små venner.

Hej derude.

Jeg ved ikke noget bedre en at sidde ud i haven om sommeren med en kop kaffe og så sidde og kigge på alle de små fugle som vimser rundt i vores have. Men lige så godt det er for dem om sommeren, hvor der er masser af mad, lige så hårdt kan det vøre om vinteren, ja, bare tænk på den mega kolde vinter vi havde sidste år og al den sne gær at de så at set ikke kan finde noget føde overhovedet og mange af den bukker under og dør. Da jeg gerne vil blive ved med at have mine små venner i haven om sommeren, så har jeg i flere år købt en stor sæk Vildtfuglefoder, som jeg giver dem i de to fuglehuse, som jeg har hængt op i haven til dem.

Nu har jeg hængt den sådan at jeg kan sidde og se dem inde fra stuen, så selvom det er på et meget mindre område, så kan jeg stadig sidde og kigge på de små fugle.