Væk fra vinter og kulde.

Lige siden at jeg var barn, så har jeg hadet at fryse og nu da jeg er blevet voksen med et godt jog, så her jeg fået mulighed for at gøre noget ved det. Derfor har jeg de sidste fem år taget på rejser til Thailand om vinteren. Det passer også fint med vejret, for da Thailand ligge på den modsatte del af jorden, så er det høj sæson og prægtigt vejr, når det er vinter og koldt herhjemme. I år tager jeg derned igen den første uge i december og fire uger frem. Hvis jeg tager afsted før den 10. december, så kan jeg stadig flyve frem og tilbage rimeligt billigt.

Der er så mange dejlige ting i Thailand og nu hvor jeg kan tale en smugle thai, så er det også blevet meget mere spændende at gå ud og spise, for nu ved jeg hvad jeg skal bestille og hvad jeg skal holde mig fra, da vi jo er i chilliens moderland.