Nu prøver jeg altså at købe BH sæt online.

hej.
Jeg har lige som andre kvinder sommetider svært ved at finde BH sæt, som som både støtter og samtidig giver velvære at have på. Jeg har før i tiden kun handlet i den samme butik vi har i gågaden i Århus, men nu er den desværre lukket. Derfor har jeg prøvet flere andre butikker i gaden, men har ikke lige fundet den samme kemi og produkter, som jeg var vant til i den gamle butik. Så efter råd fra en veninde, er jeg nu begyndt at kigge nettet i gennem for online butikker som sælger BH sæt online, se mere her: http://sweetflavour.dk/da/3-bh-saet, for hvis det er en succes, så vil jeg også begynde at købe trusser og toppe her. Jeg har før prøvet at handle almindeligt tøj på nettet før og det har altid fungeret fint. Du bestiller og betaler og max. en uge efter så bliver pakken leveret lige til din dør, nemmere kan det ikke være.