Ømme lægge og spa.

Hej.

jeg har for et halvt år siden skiftet arbejde til et firma som laver Overfladebehandling i København og det er virkeligt gået godt. Jeg har dog på det sidste fået ret ondt i mine lægge efter en hel arbejdsdag. I starten smurte jeg tigerbalsam på dem om morgenen og det holdt da også et stykke tid, men så vendte smerterne tilbage. Jeg gik til lægen og han kunne fortælle mig at da jeg står meget op og ikke bevæger mig så meget, så kan jeg godt til tider opleve at de låser meget og kramper. Det eneste der virkelig vil hjælpe er jævnlig motion og massage. Jeg har derfor over et par gange været hos en massør og nu har vi også fået støvet vores spabad af og efter at jeg er begyndt at bruge begge dele så er det blevet meget bedre på arbejde. Nu overvejer jeg at købe et par kondisko, så jeg også kan komme i gang med at løbe en gang eller to om ugen. Det vi helt sikkert også hjælpe lidt på kiloerne.